Journal

Zelfzorg Moederdag cadeau-ideeën

Door Lyre's Spirit Co

3 maart 2023

Zelfzorg Moederdag cadeau-ideeën

Moederdag is het perfecte moment om liefde en aandacht te schenken aan de moederfiguren (inclusief oma's, tantes, zussen, ouders van hetzelfde geslacht, of iedereen die volgens jou erkenning verdient als 'moeder') in je leven met een aantal welverdiende zelfzorg Moederdag cadeautips.

Als het op superhelden aankomt, zijn moeders het helemaal; ze doen elke dag zo veel voor hun gezin en nemen zelden tijd voor zichzelf. Daarom kennen wij geen moeder die niet blij zou zijn met een attent Moederdagcadeau dat haar zelfzorg en 'me-time' stimuleert. Of je je moeder nu elke dag ziet of dat ze verder weg woont, je kunt ze laten zien hoeveel ze voor je betekent met deze collectie op zelfzorg geïnspireerde Moederdagcadeau-ideeën.

Geschenksets voor alcoholvrije cocktails

Je kunt niet voorbijgaan aan alcoholvrije cocktails als je op zoek bent naar het ultieme zelfzorgcadeau voor Moederdag met een vakantiegevoel. Wij raden deze fenomenale sets aan:

Lyres Pink Gin Fizz Gift Set: Deze bijzondere cocktail is zo vrolijk Engels; als het een levend ding was, zou het eruit zien als een kruising tussen de favoriete Corgi van de koningin en het centre court van Wimbledon. Deze geschenkset wordt geleverd met twee premium Highball glazen met uniek houtsnijwerk waar mama dol op zal zijn!

Lyres Pink London Spritz set: Simpel en heerlijk. Deze spritz kan de dip nemen met tonic, sodawater of limonade voor een zoetere finish. Top met een citroenschijfje en een bes naar keuze... Mwah, chef's kiss!

LyrePodcast met Vic & Lucy

Voor mama's die van podcasts houden en klaar zijn om geïnspireerd, geëngageerd en geïnformeerd te worden over de effecten van binge drinken op angst en geestelijke gezondheid, raden we Lyre's Up close with Vic & Lucy van de Sober Awkward Podcast Collectie. We spraken met hen om uit te vinden waarom ze de podcast begonnen en wat het opgeven van alcohol voor hen betekent. Dit interview bevat verhalen over tegenslagen in het ouderschap en nuchterheid, terwijl het brutaal eerlijk en vaak hilarisch is.

Alcoholvrije cocktailrecepten

Als mama van cocktails houdt - en eerlijk gezegd, welke moeder doet dat niet - is een attent zelfzorgcadeau een dagboek met een aantal van de beste non-alcoholische cocktailrecepten die ooit bestaan hebben. Laat mama haar zintuigen verwennen met alcoholvrije, katervrije recepten voor al haar favoriete klassiekers, of het nu een Spritz, Martini of Negroni is.

Als je geen tijd hebt om met de hand een dagboek voor je moeder te maken, bevat de fantastische eerste editie van Lyre's onmogelijk gemaakte creaties bevat 80 prachtig gepresenteerde pagina's gevuld met Lyre's best verkopende non-alcoholische en low-alcoholische cocktailrecepten.

Een elegant dienblad vol met lekkers

Een elegant dienblad is het perfecte zelfzorgcadeau voor Moederdag dat mama nodig heeft voor een ontspannen avond met haar favoriete eten en mensen. Om het cadeau compleet te maken, kun je er een paar gezonde snacks en wat niet-alcoholische dranken, en nodig de familie uit voor een avond die in het teken staat van mama.

Een thee en koffie geschenkdoos

Er is iets heerlijk troostends aan het zitten met een kopje thee of koffie, vooral voor drukke moeders die zelden tijd voor zichzelf nemen. Een assortiment thee en koffie, uitgekozen door mama's liefhebbende kinderen, is een fantastisch cadeau om mama te helpen ontspannen of zich voor te bereiden op de dag die voor haar ligt.

Verpak het in een speciale doos, versierd met krullende linten en bedankbriefjes, en doe er Lyre's Coffee Original om het extra speciaal te maken - we weten dat mama het zal waarderen!

Abonnementsboxen voor zelfzorg

Als je hoog en laag hebt gezocht naar zelfzorgcadeaus voor Moederdag online, maar niets lijkt goed genoeg voor mama, kun je een abonnementsbox voor zelfzorg proberen; op die manier kun je elke maand je liefde en waardering laten zien!

Als je je eigen maandelijkse abonnementsdoos wilt maken, voeg dan wat lotions, badzeepjes, gezonde snacks, alcoholvrije drank jes en tijdschriften om comfort en ontspanning te bevorderen. Je kunt Lyre's alcoholvrije, caloriearme drankjes kopen in dozen van 6 en 12, zodat je ze elke maand klaar hebt om naar mama te sturen!

DIY spa cadeauset of een dagje naar de spa

Een dagje spa (in een kuuroord of doe het zelf thuis) is de perfecte manier voor mama om te ontspannen en voor wat welverdiende zelfzorg te zorgen.

Als je kiest voor een doe-het-zelf-spadag thuis, vul je keuken dan met sappig fruit, geurige baksels, een fles mousserende en misschien een aantal fenomenale cocktails, en geef je moeder een spa-dag cadeau set vol lotions en crèmes die ervoor zorgen dat mama zich verwend en geliefd blijft voelen, zelfs nadat de dag is afgelopen.

Het geschenk van de tijd

Elke moeder zal je vertellen dat het mooiste geschenk dat ze kunnen krijgen, quality time met hun kinderen is en dat hun kinderen tijd in hen investeren.

We hebben een aantal leuke Moederdagactiviteiten op een rijtje gezet, zodat je moeder zich de hele dag geliefd en gewaardeerd voelt. U kunt ook deze andere Moederdagcadeau-ideeën uitproberen die zelfzorg bevorderen en een beetje tijd teruggeven aan uw moeder:

Geef mama een dagje vrij in de keuken door haar lievelingsmaaltijd te koken - en vergeet niet achteraf op te ruimen! Maak het extra speciaal door haar een paar handgemaakte 'eetbonnen' te geven waarmee ze de dag vrij kan nemen wanneer ze dat nodig heeft.

Een zelfgemaakte wellness pack

Een zelfgemaakt wellnesspakket vol met essentiële zelfzorgcadeautjes voor Moederdag zal gegarandeerd in de smaak vallen bij alle moeders. Om het nog leuker te maken, kun je verschillende dingen individueel inpakken en ze labelen met een 'open me op...' datum! Mama zal genieten van het cadeau dat blijft geven.

Je kunt er het beste de favoriete dingen van je moeder in doen die zelfzorg en ontspanning bevorderen: een boek, schoonheidsproducten, alcoholvrije drankjes en een paar inspiratierecepten, een slaapmasker en een pyjama... de ideeën voor moederdagcadeaus zijn eindeloos, dus doe je moeder een plezier - wij weten dat ze dat zal doen!

Mama's noodvoorraad

Ik ken geen moeder (of persoon in het algemeen) die niet houdt van - of behoefte heeft aan - een noodvoorraadje van hun favoriete verwennerij om een zware dag door te komen! Zelfs gewone dagen vragen om een beetje verwennerij, dus we kunnen ons geen geschenk indenken dat meer wordt begeerd dan een zorgvuldig samengestelde selectie van chocolaatjes, koekjes, en niet-alcoholische dranken zoals een fles mousserende drank, verpakt in een speciale doos voor mama.

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio