Over ons

OVER ONS

Vele jaren in de maak, Lyre's exquise assortiment van liefdevol gemaakte alcoholvrije dranken is ontstaan uit een zoektocht om het onmogelijke mogelijk te maken - het geven van de vrijheid om je drankje te drinken, op jouw manier. Niet alleen een alternatief bieden aan diegenen die geen alcohol wensen te drinken, maar ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de vrolijkheid van een soiree of feest.

Met Lyre's is het aan u - vervang een deel van de alcohol in uw drankje om een alcoholarme Lyre's te maken of maak uw klassieke favorieten als een alcoholvrije optie door simpelweg te kiezen uit de vele Lyre's varianten in ons uitgebreide assortiment.

Wij maken onze gedistilleerde dranken om net zo te smaken als de klassiekers waar zij een eerbetoon aan brengen. Wij halen de beste natuurlijke essences, extracten en distillaten uit alle hoeken van de wereld.

Op het gevaar af op onze eigen hoorn te blazen, dit is gewoon het beste assortiment van alcoholvrije klassieke sterke dranken dat de wereld ooit heeft gezien.

*Note: soms gebruiken we automatische vertalingen die niet 100% accuraat kunnen zijn.
Stuur ons een correcte vertaling & ontvang een cadeau op ons*
 
lyres-non-alcoholic-spirits-dry-london-spirit-about-us.jpg

"De Lyre's smaken precies als hun boozy broers."

- Delicious Magazine

"Het beste assortiment van alcoholvrije klassieke sterke dranken die de wereld ooit heeft gezien."

Onmogelijk? Onzin!

Lyre's gedistilleerde dranken zien eruit, smaken, ruiken en zweven rond uw gehemelte net als het origineel. En met alle klassieke gedistilleerde dranken die vertegenwoordigd zijn, kan praktisch elke cocktail die de mensheid kent getrouw worden nagemaakt en genoten worden op een alcoholvrije manier. Het is deze afwezigheid van giechelsap die u in staat stelt om uw haren los te laten en te genieten van een sociale gelegenheid, om vervolgens de volgende dag weer fris op te staan om te doen wat uw verbeelding prikkelt. 

Drankjes!

GELOOF ONS NIET ALLEEN OP ONS WOORD. ONTDEK HET VOLLEDIGE GAMMA

Fin.

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio