Verzending & Retouren

Verzending en terugzending

 

 


Waar in Europa levert u?

We verzenden momenteel Lyre's in heel Europa naar Nederland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Ierland, Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, België, Noorwegen, Polen, Luxemburg, Frankrijk, Denemarken, IJsland en Finland. Meer landen zullen spoedig volgen. 


Wanneer krijg ik mijn bestelling?

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Wij gebruiken UPS & GLS afhankelijk van uw locatie. Opmerking: wij kunnen geen dag van de week of tijdstip van de dag voor levering garanderen of opgeven. Land levering termijnen:

  • Oostenrijk - 3-4 dagen
  • België - 3-4 dagen
  • Frankrijk - 3-4 dagen
  • Duitsland - 1-3 dagen
  • Ierland - 3-4 dagen
  • Italië - 2-5 dagen
  • Nederland - 1-3 dagen
  • Polen - 2-5 dagen
  • Spanje - 3-4 dagen
  • Zwitserland - 3-4 dagen

Please note that we no longer deliver to Finland, Norway, Sweden, Denmark, Luxembourg or Iceland.

Wat kost verzenden?

Buiten deze tijden 

Free delivery on all orders over €45
Group 1 = Austria, Belgium, France, Germany, Ireland, Italy, Netherlands and Spain 
For Orders Less than €45, we deliver for €10

Free delivery on all orders €70
Group 2 = Poland & Switzerland
For Orders Less than €70, we deliver for €20

 

Prijzen voor landen buiten de Europese Unie zijn exclusief heffingen en belastingen. Klanten buiten de Europese Unie kunnen kosten oplopen bij levering, bepaald door uw lokale regelgeving

Kan ik mijn bestelling naar het buitenland sturen?

Bestellingen geplaatst op onze EURO website, www.lyres.eu, kunnen alleen worden geleverd aan een Ierland, Nederland, Oostenrijk, Zweden, Duitsland, Italië, Spanje, Zwitserland, Frankrijk, België, Noorwegen, Denemarken, Polen, Luxemburg, IJsland en Finland adressen. Levering aan andere landen van de Europese Unie zit in de pijplijn en zal binnenkort plaatsvinden. In de tussentijd raden wij u aan onze voorraadhouders pagina te bezoeken om voorraadhouders bij u in de buurt te vinden. 


Wat als ik mijn bestelling moet wijzigen?

Eenmaal geplaatste bestellingen kunnen niet meer worden gewijzigd. Bestellingen worden zeer snel verwerkt, dus als u uw bestelling wilt annuleren, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice. We zullen ons best doen om u te helpen, maar we kunnen bestellingen niet annuleren als ze eenmaal zijn verzonden. Zie Retourzendingen en omruilingen voor informatie over het terugsturen van bestelde producten.


Kan ik mijn bestelling volgen?

Neem contact op met Klantenservice met uw bestelnummer als u uw bestelling wilt volgen. U kunt uw bestelnummer vinden op de "Mijn bestellingen" pagina van uw account.


Kan ik mijn bestelling terugsturen of ruilen?

Wij willen dat u net zoveel van Lyre's Non-Alcoholic Spirits houdt als wij. Als u een retourzending, terugbetaling of omruiling wenst, hebt u tot 14 dagen vanaf de datum van aankoop, met inachtneming van het onderstaande:

Als u het product niet hebt gebruikt, ruilen we het om (als het ontvangen product onjuist was) of betalen we u volledig terug met dezelfde betaalwijze als uw oorspronkelijke aankoop. Geretourneerde producten moeten op kosten van de klant worden verzonden via een traceerbare verzendservice.

Als u een deel van het product hebt geopend en verbruikt, kan geen terugbetaling of omruiling worden gegeven.

Wij kunnen cadeaubonnen of promotieartikelen niet inwisselen of terugbetalen.

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, laat het ons dan weten via het onderstaande retourformulier - we zullen u altijd proberen te helpen als we kunnen.


Hoe retourneer ik een bestelling?

Neem contact met ons op en onze klantenservice zal contact met u opnemen over de volgende stappen in het proces. Bij deze aanvraag hebben we uw bestelnummer, volledige naam en contactgegevens nodig.


Wanneer kan ik mijn terugbetaling of omruiling verwachten?

Over het algemeen duurt het 3-5 werkdagen om onze terugbetalingen/omruilingen te verwerken vanaf ontvangst van de geretourneerde bestelling. Het kan 3-10 werkdagen duren voordat uw omgeruilde producten aankomen of 7-10 werkdagen voordat uw geld zichtbaar is op uw rekening. Als wij meer informatie nodig hebben over de retourzending van uw restitutie/ruiling, heeft dit invloed op de verwerkingstijd. Wij vragen u bij het retourneren van uw bestelling een traceernummer op te geven bij uw transporteur.


Wat als mijn product beschadigd is?

Neem binnen 7 dagen na aankoop zo snel mogelijk contact met ons op met uw bestelnummer en gegevens over het onjuiste of beschadigde product.

U kunt worden verzocht foto's van de beschadigde goederen te verstrekken, zodat wij het verzendings- en verpakkingsproces kunnen onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt. 

Als er een probleem is bij het ontvangen van uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen met de juiste terugbetaling of vervanging. Om de klantendienst in staat te stellen uw vraag efficiënt te behandelen, vragen wij u uw ordernummer, volledige naam en contactgegevens te vermelden.


 

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio