• Lyre's Magere Margarita
  De klassieke Margarita - alleen mager! U moet gewoon de Sichuan peper en zoutdromen op het puntje van uw tong ervaren in dit schuldvrije magere alternatief voor de verfijnde Margarita.
 • Lyre's Klassieke Margarita
  Het zijn de eenvoudige dingen die het leven de moeite waard maken. Als er een zoutvaatje ontbreekt, wordt het gevonden met een slokje en een smaakje van deze klassieke cocktail. Sichuan peper en zoute dromen liggen op het puntje van de tongâ¦voel je vrij om gewoon weg te kwijnen.
 • Lyre's Pink London Kosmopolitische
  De legende is terug en beter dan ooit. Pink London Spirit partijen naast de Lyre's Orange Sec om zoete citrustonen te bieden met verse aardbei en veenbes. Pak je team en ga de stad in met het drankje dat nooit slaapt!
 • Lyre's Bloedsinaasappel Spritz
  Dit verbazingwekkende drankje in de vorm van een spritz is een knipoog naar de smaken, de houding en de kleur van de Siciliaanse bloedsinaasappel. Zoet, bitter en ronduit verfrissend, deze spritz voor alle gelegenheden kan worden geserveerd wanneer je dat Aperitivo gevoel nodig hebt. Saluti!
 • Lyre's Cosmopolitan
  Deze legendarische cocktail heeft een complex verleden. Ontstaan in Miami of NYC, dat weet ik niet zeker, waarschijnlijk een beetje van allebei, maar wat we wel weten is dat dit drankje in Cran-tinistijl een blijvertje is...
 • Niet-alcoholische Bianco Spritz Pitcher Mocktail Recept
  De sleutel tot een superlatieve zomer is altijd koel blijven. Voor wie geen geld heeft voor een snelle reis naar het noordpoolgebied, zoals ik, is er niets zo verkoelend als een Bianco Spritz bij het zwembad. Te cool!
 • Mai Tai Mocktail recept zonder alcohol
  Gemaakt in Trader Vic's, de Grote Opa van de Tiki Bars - de Mai Tai is de fruitige favoriet op basis van rum van hornswogglers, dekzwabbers en scheurbuikende honden uit alle hoeken van de wereld.
 • Non-Alcoholic Bianco Spritz Recipe | Lyre's
  Heerlijk verfrissend met een vleugje sinaasappel en een schijfje komkommer. Volgens de legende was de Bianco Spritz de favoriete drank van het 1e regiment cavalerie. Dit was voordat paarden waren uitgevonden, dus ze hadden veel vrije tijd op hun ...
 • Lyre's Lynchburg Limonade
  Deze Amerikaanse whisky highball werd oorspronkelijk gemaakt in de jaren 80 en is een eerbetoon aan de distilleerderij waar hij vermoedelijk werd gemaakt, in Lynchburg Tennessee. Sommigen hebben daar sterke meningen over, maar hoe dan ook.

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio