• Lyre's Pink London Spritz
  Spritz is een vibe. Deze eenvoudige en heerlijke spritz kan worden gedipt met tonic, sodawater of limonade voor een zoetere afwerking. In deze vloeibare keuken is het jouw tijd om te schitteren. Top met een citroenschijfje en een bes naar keuzeâ¦Mwah, chef's kiss!
 • Lyre's Orchard Fizz Niet-Alcoholische Cocktail
  Deze cocktail is de essentie van de zomer. De heerlijke combinatie van London Dry Spirit, Amaretti en Lyre's Aperitif Dry is als bijten in een verse, knapperige Granny Smith. Heerlijk!
 • Niet-alcoholische Dry Collins Mocktail Recept
  Deze verfrissende, citroenachtige cocktail wordt gedronken op de stranden, de zeeën en de velden van Groot-Brittannië en zijn verre koloniën sinds Winston een korte broek droeg.
 • Non-Alcoholisch Klaver Club Punch Mocktail Recept
  De Clover Club werd herontdekt, zoals veel van de stalwarts van voor de drooglegging, en wordt terecht als een klassieker beschouwd. De combinatie van eiwit, frambozensiroop en verse frambozen zorgt voor een heerlijk fruitige traktatie.
 • Niet-alcoholische Absinthe en limonade Mocktail Recept Lyre's
  Op een nacht dronk ik een overmaat van Absinthe, hallucineerde dat ik een pad was en kon niet stoppen met mezelf te likken. Deze dagen geniet ik van een Lyre's Absinthe en limonade (zonder alsem natuurlijk). Het is een geweldig opkikkertje voor het eten: Al het plezier, zonder de feeën.
 • Lyre's Lynchburg Limonade
  Deze Amerikaanse whisky highball werd oorspronkelijk gemaakt in de jaren 80 en is een eerbetoon aan de distilleerderij waar hij vermoedelijk werd gemaakt, in Lynchburg Tennessee. Sommigen hebben daar sterke meningen over, maar hoe dan ook.

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio