• Lyre's Pink Lady
  Positief blozend door de toevoeging van Pink London Spirit deze classi rebon levert een verrukkelijke balans van vers fruit en hartigheid die u door een rosé-gekleurd glas zal doen kijken. Een betoverende sour dat is klasse in een glas.
 • Lyre's Passievrucht Colada
  De Pina Colada is een van 's werelds populairste zomercocktails, verfrissend en zoet. Hij is supermakkelijk te maken, maar door verse passievrucht en limoen toe te voegen krijgt deze strandbarfavoriet een nieuwe dimensie. Perfect om met vrienden van te genieten.
 • Alcoholvrij Pina Colada Mocktail Recept
  Sommigen zeggen dat deze iconische, tropische cocktail een comeback maakt, wij zeggen dat hij nooit is weggeweest. White Cane spirit, kokoswater, ananas een scheutje suikersiroop. Club Tropicana, drankjes zijn gratis, plezier en zonneschijn, er is genoeg voor iedereen. Alles wat...
 • Lyre's Orchard Fizz Niet-Alcoholische Cocktail
  Deze cocktail is de essentie van de zomer. De heerlijke combinatie van London Dry Spirit, Amaretti en Lyre's Aperitif Dry is als bijten in een verse, knapperige Granny Smith. Heerlijk!
 • Niet-alcoholisch Jungle Bird Mocktail recept
  Zoals de duif die ik in Florence ontmoette met dromen om Amerika te zien. Hij kwam tot Portugal voor zijn leven weemoedig werd afgebroken door een bijzonder smetteloos raam. Een toast op mijn favoriete aperitief en mijn Americano.
 • Lyre's Alcoholvrije Ananas Margarita
  Laat je meevoeren naar een zonnig stukje paradijs; denk aan de zachte golven van een blauwe lagune, een zacht warm briesje, zand tussen je tenen... ahhhhh.

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio