null
 • Lyre's Alcoholvrije Ananas Margarita
  Laat je meevoeren naar een zonnig stukje paradijs; denk aan de zachte golven van een blauwe lagune, een zacht warm briesje, zand tussen je tenen... ahhhhh.
 • Lyre's Paloma
  Ga zitten met dit weelderige drankje! Hartige smaken in overvloed in deze ode aan de grens. De Agave Blanco wordt gecombineerd met roze grapefruit en een vleugje gemalen peper en anijs voor een speelse punch.
 • FEATURED
  Alcoholvrij Italian Spritz - Amalfi Spritz Recept
  Om te beginnen schenk je jezelf een groot glas van deze verfrissende, licht citrusachtige drank in. Ga nu in de zon liggen, sluit uw ogen en zeg 'Positano... Salerno... Amore.
 • Lyre's Bloedsinaasappel Spritz
  Deze verbazingwekkende spritz is een knipoog naar de smaken, de houding en de kleur van de Siciliaanse bloedsinaasappel. Zoet, bitter en ronduit verfrissend, deze spritz voor alle gelegenheden kan worden geserveerd voor wanneer u behoefte heeft aan dat Aperitivo gevoel. Saluti..!
 • Lyre's Cosmopolitan
  Deze legendarische cocktail heeft een complex verleden. Is hij ontstaan in Miami of NYC, niet zeker, waarschijnlijk een beetje van beide, maar wat we wel weten is dat deze Cran-tini stijl drank hier is om te blijven
 • Niet-alcoholische Negroni Mocktail Recept
  Het was 1919, en Graaf Camillo Negroni besloot dat zijn favoriete cocktail de Americano iets extra's nodig had. Hij verving het sodawater door gin en zo werd de Negroni geboren. Dit klassieke aperitief ziet er misschien uit als een zoete, Italian orange ...
 • Niet-alcoholische Boulivardier Mocktail Recept
  Neem een Negroni, verwissel de gin voor een flinke scheut American Malt en u, mijn goede heer, bent klaar voor een avondwandeling over deze meest wellustige van de boulevards.
 • Niet-alcoholische Italiaanse Highball Mocktail Recept
  De Italian Highball is een bruisende sensatie. Het combineren van de bubbels van tonic en soda om de Lyre's Italian Spritz als een smakelijkere en gezondere versie van een spritz
 • Niet-alcoholische feestelijke Mimosa Mocktail Recept
  Het is een beetje zoet, maar niet ziekelijk, en mooi in balans door de combinatie van Dry London Spirit en mousserende wijn. Zo goed dat het bijna de grappen van oom Terry's vader draaglijk maakt.
 • Non-Alcoholic Americano Mocktail Recipe
  Zoals de duif die ik in Florence ontmoette met dromen om Amerika te zien. Hij kwam tot Portugal voor zijn leven weemoedig werd afgebroken door een bijzonder smetteloos raam. Een toast op mijn favoriete aperitief en mijn Americano.
 • Non-Alcoholic Tarocco Highball Mocktail Recept
  De Tarocco highball - een verrukkelijke karmozijnrode creatie - de licht bittere bloedsinaasappel wordt verzacht en gekalmeerd door de vanillesiroop en tonic. Kun je het aan, baby? Ja, dat kan je.
 • Niet-alcoholische Pink Gin Fizz Mocktail Recept
  Deze cocktail is zo vrolijk Engels dat als hij zou leven, hij eruit zou zien als een kruising tussen de favoriete Corgi van de koningin en het centre court van Wimbledon. Hij plet Dry London spirit, Vlierbloesem tonic en Oranjebloesem beleefd samen.
 • Niet-alcoholisch Italian Orange & Tonic Recept
  Eenvoudig hoeft niet gewoon of saai te betekenen. En in dit geval is het juist het tegenovergestelde. Lyre's Italian Orange is zo complex, het is een raadsel gewikkeld in een raadsel. Met bloedsinaasappel in de hoofdrol, danst de robijnrode grapefruit...
 • Lyre's Orchard Fizz Niet-Alcoholische Cocktail
  Deze cocktail is de essentie van de zomer. De prachtige combinatie van London Dry Spirit, Amaretti en Lyre's Aperitif Dry is als bijten in een frisse, knapperige Granny Smith. Heerlijk!

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio