null
 • Lyre's Irish Cream
  Tis het seizoen voor vrolijkheid, en wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan te nippen aan een vrolijke cocktail?
 • Lyre's Alcoholvrije gelukscocktail
  Waarom een klavertje op je revers spelden, als je het op je drankje kunt spelden! Duik in het weelderige en gelukkige smaragdgroen van een Lyre's Geluk.
 • Lyre's Pink London Negroni
  Pink London Spirit samen met Apéritif Rosso en Italian Spritz creëert hij een twist op de Negroni die een aria van smaak biedt, zingend met aroma's van rozenbottel en een ruggengraat van wilde bessen die de bitterzoete symfonie van citrus aanvult. Bellisimo!
 • Niet-alcoholische gezouten karamel espresso martini cocktail recept
  Een leven op zee, je zicht is zwakker, en elke maaltijd onderstreept door de subtiele sappigheid van zeezout. Ik voel me er beter door, en niets is zo geraffineerd als een decadente martini met cafeïne en die trouwe zoute kick. Ahoy!
 • Lyre's Blackberry smash
  De Lyre's Blackberry Smash is een serieus goede zomercocktail. Dit drankje is een riff op een Julep, en zit vol met verse bramen, geurige munt, kruidige gember en American Malt. Dit is een perfecte manier voor whisky liefhebbers.
 • Lyre's Gin Gin Mule
  Neem een mule en mojito met een flinke slok Lyre's Dry London Spirit en je krijgt de Gin Gin Mule. Deze moderne klassieker werd gecreëerd in de Pegu Club in NYC en is een pittige, heerlijke highball die zo verfrissend is dat hij echt gedenkwaardig is.
 • Niet-alcoholische Negroni Mocktail Recept
  Het was 1919, en Graaf Camillo Negroni besloot dat zijn favoriete cocktail de Americano iets extra's nodig had. Hij verving het sodawater door gin en zo werd de Negroni geboren. Dit klassieke aperitief ziet er misschien uit als een zoete, Italian orange ...
 • Niet-alcoholische Boulivardier Mocktail Recept
  Neem een Negroni, verwissel de gin voor een flinke scheut American Malt en u, mijn goede heer, bent klaar voor een avondwandeling over deze meest wellustige van de boulevards.
 • Niet-alcoholische Rosa Negroni Mocktail Recept
  De sleutel tot succes is iets groots te vinden en het nog groter te maken. Innovatie is noodzakelijk, mio amico. Zoals een uitschuifbare rugkrabber die gaat waar nog nooit iemand heeft gekrabd. Of misschien een nederige Negroni met een geurige kust twist.

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio