• Lyre's Southside
  Deze vintage cocktail combineert de smaken van Lyre's Dry London Spirit en Absinthe met geparfumeerde munt en citrus geserveerd en ijskoud.
 • Niet-alcoholisch Geppetto cocktailrecept
  Een zinderende, pittige cocktail met Absinthe, Dry London Spirit en Aperitif Rosso en Geppetto genaamd. Toen er nog geen Mrs Geppetto was en geen Tinder, moest hij zijn enige zoon uit hout snijden.
 • Niet-alcoholische Absinthe en limonade Mocktail Recept Lyre's
  Op een nacht dronk ik een overmaat van Absinthe, hallucineerde dat ik een pad was en kon niet stoppen met mezelf te likken. Deze dagen geniet ik van een Lyre's Absinthe en limonade (zonder alsem natuurlijk). Het is een geweldig opkikkertje voor het eten: Al het plezier, zonder de feeën.
 • Alcoholvrij sazerac cocktailrecept
  Geboren in New Orleans uit de vereniging van American Malt en Absinthe, is de Sazerac stijf als een voodoo skelet en zo dicht als een zwoele zuidelijke nacht. Bid maar dat je er een op je stoep vindt na middernacht, in plaats van een hoop kippenbotjes.
 • Lyre's Alcoholvrije gelukscocktail
  Waarom een klavertje op je revers spelden, als je het op je drankje kunt spelden! Duik in het weelderige en gelukkige smaragdgroen van een Lyre's Geluk.

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio