Journal

Lyrehet partnerschap met de McGrath Stichting

Door Lyre's Spirit Co

23 maart 2023

Lyrehet partnerschap met de McGrath Stichting

Het team van Lyre's is blij met onze samenwerking met de McGrath Foundation. We vinden het zelfs zo rooskleurig dat we 10% van de omzet van onze Pink London Spirit aan de stichting, permanent.

Lees verder voor meer informatie over deze inspirerende liefdadigheidsinstelling, het verschil dat ze maken voor gezinnen in heel Australië, en hoe u, door te nippen aan onze Pink London Spiritook een verschil kan maken.

Wie is de McGrath Stichting?

Ze zamelen geld in voor McGrath Breast Care Nurses in heel Australië. Deze verpleegsters bieden onschatbare steun aan vrouwen en mannen met borstkanker in gemeenschappen in het hele land.

Speciaal opgeleide en ervaren McGrath-verpleegkundigen bieden fysieke, psychologische en emotionele steun en zorg aan patiënten en hun familie - gratis en zonder verwijzing.

Hun steun verbetert in hoge mate de kwaliteit van de zorg die mensen ontvangen en, wat nog belangrijker is, het helpt onschatbare tijd te creëren in het leven van mensen die niet bepaald worden door borstkanker.

McGrath Foundation's impact tot nu toe...

  • 193 McGrath Breast Care Nurses in gemeenschappen in heel Australië.
  • Sinds 2005 zijn 118.000 gezinnen ondersteund.
  • 253422 uur McGrath borstzorg voor individuen en hun families vorig jaar.

Onze samenwerking

We zijn een trotse partner van de McGrath Stichting sinds begin 2022. Tegelijkertijd hebben we onze alcoholvrije Pink London Spirit en kondigden aan dat 10% van alle verkopen aan de stichting zou worden gedoneerd.

Sindsdien hebben we deelgenomen aan allerlei initiatieven om McGrath te steunen, waaronder lunches op Australië's belangrijkste racecarnavals, Dry July drive home degustatiediners en de 2022 Vodafone Ashes Pink Test, waar op dag 3 van de test 100% van de verkoop voor Pink London Spirit rechtstreeks naar de McGrath Foundation ging.

We blijven 10% doneren van de volle prijs van Pink London Spirit 700ml & 200ml gedurende 2023 en daarna.

Hoe kunt u helpen?

Door te nippen aan Pink London Spirit - het perfecte alcoholvrije alternatief voor roze gin, kunt u samen met ons een verschil maken voor mensen met borstkanker in heel Australië.

Voor elke fles die u koopt, gaat 10% direct naar de stichting - permanent.

Inspiratie voor mixen nodig? Veel plezier, zonder kater, met deze geliefde Lyrerecepten.

Lyre Pink London Spritz

Eenvoudig en sprankelend, deze summiere spritz werkt uitstekend met tonic, sodawater of limonade voor een zoetere afwerking.

Dit is wat je nodig hebt:

Doe de ingrediënten in een groot wijnglas met veel ijs en roer. Top met citroenschijfje en bes naar keuze.

Lyre's Pink London G&T

Hier is een zomers drankje met een twist die u zeker stralend achterlaat. De toetsen van rozen, kersen en bramen combineren perfect met aardbeien en komkommer en zorgen voor de lekkerste drank.

Dit is wat je nodig hebt:

Doe alle ingrediënten in een highball-glas en roer met ijs. Werk af met een takje rozemarijn.

Lyre Pink London Cosmopolitan

Bereid je voor op een explosie van citrus goedheid met deze zoete snuiver. Met tonen van verse aardbei en veenbes is deze frisse combinatie moeilijk te overtreffen.

Dit is wat je nodig hebt:

Doe alle ingrediënten in een shaker en schud hard. Zeef in een coupette en garneer met sinaasappelschil.

LyrePink Lady

Je zult positief blozen van onze versie van deze klassieke cocktail. Een heerlijke balans van vers fruit en hartigheid die je, nou ja, roze prikkelt.

Dit is wat je nodig hebt:

  • 60 ml Lyre's Pink London Spirit
  • 30 ml troebel appelsap
  • 15 ml granaatappelsiroop
  • 30 ml eiwit (of aquafaba kikkererwtenwater)
  • 1 theelepel biologische appelciderazijn

Voeg alle ingrediënten toe aan een shaker met ijs en strain in een Nick & Nora-glas. Garneer met een spiesje van een kers of een gedroogde sinaasappelschijf.

Lyre Pink London Negroni

Pak je team, een emmer ijs en een plekje in de zon, want dit is een cocktail die je niet wilt missen. Vol van smaak, met aroma's van rozenbottel en wilde bessen die de bitterzoete symfonie van citrus aanvullen.

Dit is wat je nodig hebt:

Roer kort boven een groot blok ijs in een ouderwets glas. Garneer met citroenschijfje.

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio