Journal

Hoe overleef je een droge maand in elke sociale situatie?

Als je overweegt om tijdens Droog Maand geen drank meer te drinken, vraag je je misschien af wat de impact op je sociale leven zal zijn. Sommige mensen vrezen dat ze zich ongemakkelijk zullen voelen als ze niet drinken op een feestje, anderen vrezen dat anderen hen zullen veroordelen; wat je bezorgdheid ook is, wees gerust dat het niet zo moeilijk is als het lijkt en dat het na verloop van tijd gemakkelijker wordt.

Dus in plaats van te luisteren naar de drankwagen die je vanuit de verte roept, kun je deze tips proberen om de Droogmaand in elke sociale situatie te overleven, zodat je kunt feesten als een rockster en 's morgens toch nog fit wakker kunt worden om te doen waar je zin in hebt.

De pub


Hoewel sommige locaties - zoals de kroeg - een beetje lastig te navigeren kunnen zijn tijdens Droge Maand, is het niet onmogelijk en kan het zelfs heel leuk zijn om nieuwe alcoholvrije alternatieven te ontdekken. De sleutel is om je drankjes te diversifiëren; neem een cola of twee, mix het dan met een interessante mocktail, citroenlimoen-en-bitters, en Italiaanse soda mixers. Op die manier kun je genieten van een avondje uit met lekker eten, drinken en vrienden en toch fit wakker worden om 's ochtends te doen waar je zin in hebt. Het is een win-win situatie!

Benieuwd of er een pub bij jou in de buurt is Lyre's? Vind ons in het wild met onze store & bar locator.

Het restaurant

Als je tijdens de Droogmaand naar een chique restaurant gaat en niet zeker weet wat je bij je lievelingsgerecht moet drinken, zul je misschien aangenaam verrast zijn te horen dat er verschillende dranken zijn die net zo goed samengaan als wijn. Veel restaurants bieden sapjes aan als alternatief voor wijn; we bedoelen dan geen sinaasappelpoppers (hoe lekker ze ook zijn), maar vers geperst sap, premium druivensap en sprankelende appelcider. Als alternatief zijn sprankelend water met een scheutje citroen of limoen en warme thee, ijsthee of frisdrank vaak populaire keuzes voor niet-drinkers.

Als u toch die smaak van wijn wilt, zijn er ook veel alcoholvrije alternatieven die er net zo uitzien en smaken als het origineel. Lyre's bekroonde Classico heeft een verleidelijk, opgetild bouquet van limoen met tonen van verse perzik en granny smith appel, gevolgd door een zachte rijkdom van peer en rode appel in de smaak.

De Bruiloft

De meeste mensen zien de hele levenscyclus van een huwelijk als een evenement waar gedronken wordt, van verlovingsfeestjes tot vrijgezellenfeestjes en de toast op het huwelijk; de lijst lijkt eindeloos. Als een van de meer uitdagende evenementen om bij te wonen als niet-drinker, kan het overleven van Droge Maand een hele opgave lijken. Het goede nieuws? Niet drinken op een bruiloft is niet zo moeilijk als het lijkt. Energiedrankjes en leuke mocktails houden je de hele nacht aan het dansen, en als er een open bar is, experimenteer dan met nieuwe smaken. Weet je niet zeker of cola te mixen is met cranberrysap? Probeer het! Het is een open bar en verrassend vermakelijk (misschien vind je wel je nieuwe favoriete drankje).

Jezelf nuttig maken en andere niet-drinkers vinden om mee te socialiseren is ook een goede manier om de avond door te komen. Drinken op een bruiloft gaat vaak meer over de schijn, dus als je druk bezig bent, krijgt het vervelende stemmetje in je hoofd dat je bezorgd maakt geen kans om zich uit te spreken.

De babyborrel

Het is niet ongebruikelijk dat er op een babyborrel lichte alcoholische dranken worden geschonken, maar gelukkig is het meestal niet een evenement waar mensen zich te buiten gaan aan giechelsap. De aanstaande moeder zal niet drinken, dus er is genoeg gelegenheid om te helpen babyborrel mocktails te regelen die alcoholvrij en droogmaandvriendelijk zijn. Je kunt ook proberen zo behulpzaam mogelijk te zijn; de aanstaande mama zal het echt waarderen, en jij hebt het te druk om je zorgen te maken over drank.

Het huisfeest

Bij houseparty's draait het allemaal om plezier maken en je uitleven, maar dat betekent niet dat je drank nodig hebt om je te vermaken. Wat je reden ook is om niet te drinken op een feestje, het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om kant-en-klare alcoholvrije alternatieven te vinden die je kunt meenemen om wat plezier te maken en toch fris wakker te worden om de volgende dag verder te gaan met wat je maar leuk vindt.

Koud en snel te kraken, Lyre's kant-en-klare mocktails vervagen de grens tussen frisdrank en mixer, met unieke smaakcombinaties die er net zo uitzien, smaken en rondspetteren als het origineel. Perfect voor uw volgende huisfeestje; gewoon chillen en proosten!

Omhels nuchterheid

Op Lyre'sgeeft ons exquise assortiment van onmogelijk gemaakte alcoholvrije dranken geeft u de vrijheid om uw drank te drinken, op uw manier. Of u nu met vrienden uitgaat in een café of bar, geniet van lekker eten en drinken in uw plaatselijke restaurant, of de liefde en het leven viert op een bruiloft of een babyborrel, u kunt nuchterheid omarmen met Lyre's.

Benieuwd naar een Droogmaand die meer droog is dan cold turkey? Schrijf je in voor de Lyre's Booze-Free Month programma gratis, en profiteer van een maand vol niet-alcoholische recepten, nuchter-nuchtere artikelen en bedwelmende kortingen op 's werelds meest bekroonde assortiment van ongezouten sterke dranken.

Drankjes!

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio