Journal

Hoe uw alcoholgebruik te verminderen

Door Lyre's Spirit Co

17 maart 2023

Hoe uw alcoholgebruik te verminderen

Er zijn tal van redenen om een drankvrije levensstijl aan te nemen. Misschien wil je een gezonder lichaam, een scherpere geest of een dikkere portemonnee. Of misschien wil je gewoon wakker worden met minder hoofdpijn en meer energie in je lijf.

Wat uw reden ook is, wij hebben genoeg tips om u te helpen uw alcoholgebruik te verminderen, van die kleffe drinkgewoonten af te komen en enkele alcoholvrije vervangers te kiezen die met liefde zijn gemaakt, veel gezonder zijn en net zo lekker.

4 tips om uw alcoholgebruik te verminderen

Stel jezelf een dranklimiet en tel je drankjes

Het is gemakkelijk om meer te drinken dan je van plan was, dus jezelf een dranklimiet opleggen en de tel bijhouden is een goede manier om je alcoholinname te verminderen en die opkomende kater op afstand te houden.

Dit is vooral belangrijk op feestjes, waar het verleidelijk is om mee te gaan in de hype en veel meer te drinken dan de bedoeling is. Bepaal dus vooraf wat uw limiet is en doe uw best om u daaraan te houden.

Weet u niet zeker welke limiet u moet instellen? Waarom begint u niet met één of twee drankjes minder dan u gewoonlijk zou drinken. Ga dan na verloop van tijd steeds minder drinken. Op die manier zal uw uiteindelijke limiet aanvoelen als een meer haalbaar doel.

Een paar alcoholvrije dagen per week

Als u serieus wilt minderen, maar niet wilt afkicken, is dit een goede manier om uw alcoholgebruik geleidelijk te verminderen.

Bovendien is het maken van kleine, stapsgewijze veranderingen een geweldige manier om een nieuwe gewoonte te vormen. Dus als u momenteel elke dag drinkt, waarom begint u dan niet met één alcoholvrije dag per week? Verhoog dan mettertijd naar twee, en zo verder tot u een aantal hebt bereikt waarmee u tevreden bent.

Stap over op alternatieven met weinig of geen alcohol

Het is niet omdat u minder alcohol drinkt dat u niet meer kunt genieten van dezelfde smaak en vertrouwde ervaring. In feite kan de overstap naar alternatieven met weinig of geen alcohol een geweldige manier zijn om een levensstijl met weinig of geen alcohol in te voeren.

Er zijn genoeg opties op de markt die al je favoriete alcoholische dranken nabootsen. Zoals Lyre's onmogelijk gemaakte Agave Blanco Spirit, met zijn uitgesproken en complexe smaken een populaire keuze. Of voor de liefhebbers van mousserende wijn, probeer Lyre's Classico Grande - de perfecte Italiaanse mousserende replica.

Minder drinken thuis

Beperk hoeveel alcohol u in huis houdt.

Uit het oog, uit het hart, toch?

Net als dat ondeugende pak koekjes dat in de voorraadkast ligt en je prikkelt met al zijn chocoladegoedheid, maakt het in huis hebben van een fles van je favoriete alcohol het drinken ervan veel waarschijnlijker.

Misschien wilde u het bewaren voor het weekend, maar we weten allemaal uit ervaring dat als u echt iets wilt, wilskracht niet altijd volstaat. Dus, als je de fles in de eerste plaats niet kunt kopen, zal het op de lange termijn lonen.

Houd aantrekkelijke alcoholvrije opties in huis

Bent u van plan uw alcoholgebruik te verminderen, maar wilt u niet afzien van de vertrouwde ervaring van een glas van uw favoriete drank?

Probeer dan een selectie alcoholvrije vervangers in de voorraadkast te bewaren. Zo heb je altijd iets om in te schenken als de drang toeslaat.

Afhankelijk van uw favoriete drankje kunt u Lyre's proberen. alcoholvrije vervanger voor rum, alcoholvrije bourbon vervanger of... Coffee Originale - de perfecte alcoholvrije kahlua vervanger.

Verander je "after work routine"

Het is gemakkelijk om de gewoonte te krijgen om af te sluiten met een glas van iets als je thuiskomt van je werk. Maar er zijn andere manieren om dit te doen, en het veranderen van je routine kan een geweldige manier zijn om uit die gewoonte te komen.

Probeer een drankje te ruilen voor een fysieke activiteit of hobby. Dit kan een geweldige afleiding zijn en beter voor uw gezondheid. Als dat geen optie is, kunt u in plaats daarvan overschakelen op een laag of niet-alcoholisch drankje of zelfs een kopje thee.

Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat het iets is waar je naar uitkijkt, zodat het nog steeds voelt als een traktatie.

Stel dat eerste drankje uit

Het is waar dat het ergens 5 uur per dag kan zijn, maar hoe vroeger je drinkt, hoe gemakkelijker het is om meer te drinken.

Het kan nuttig zijn om een tijdstip te kiezen, bijvoorbeeld na het eten of als de kinderen in bed liggen, waarop je jezelf een drankje gunt. Op die manier zult u waarschijnlijk minder drinken voordat de avond om is.

Drink alleen bij het diner

Wachten tot het avondeten is een goede manier om je alcoholgebruik te verminderen.

Afgezien van het uitstellen van je eerste drankje, kan dit ook helpen omdat eten op een lege maag betekent dat alcohol sneller in je bloedbaan komt - zodat je de effecten sneller voelt, wat het op zijn beurt moeilijker kan maken om de hoeveelheid die je drinkt onder controle te houden.

Alcoholvrije vervangers om het minderen te vergemakkelijken

Alcoholvrije vervanging voor rum

Heb je een zwak voor rum? Probeer Lyre's White Cane Spirit. Het is het perfecte alcoholvrije alternatief voor witte rum dat zorgvuldig is samengesteld om de essentie van een zacht gerijpte witte rum te vangen met smaken die uitgesproken en eigentijds zijn.

Geniet ervan als klassieke mixer, of mix met verse limoen, munt en een scheutje sodawater voor een Lyre's Mojito. Of voor de meer avontuurlijke, schud met verse limoen om een Lyre's Classic Daiquiri te maken.

Alcoholvrije vervanging voor Vermouth

Als vermout uw favoriete drankje is, waarom geeft u dan niet Lyre's Aperitif Rosso eens proberen? Met zijn rijke smaak van citrus, amandel en vanille is deze drank moeilijk af te slaan.

Voeg premium tonic water en Lyre's toe. Italian Orange en je hebt een heerlijke Americano. Of, als u indruk wilt maken, roer dan over ijs met Lyre's American Malt en een scheutje bitters voor een heerlijke Lyre's Manhattan.

Alcoholvrije vervanging voor Gin

Voor ginfans is Lyre's Dry London Spirits een andere premium alcoholvrije drank die niet zal teleurstellen.

Dit jeneverbes- en citrusachtige genot werkt goed als een klassieke gin en tonic met premium tonicwater. U kunt een schijfje roze grapefruit en rozemarijn toevoegen om te garneren.

Of meng met Lyre's Italian Orange, citrus, munt en mediterraan tonic water voor de Lyre's Pink Gin Fizz.

Alcoholvrije vervanging voor Kahlua

Lyre's Coffee Original is een smakelijke vervanger van kahlua met zijn volle smaakboeket met hoge tonen van espresso, kruiden, karamel en geroosterde noten.

Geniet ervan met ijs of met uw favoriete premium mixer. Of voor een espresso martini, shake met Lyre's White Cane, cold drip koffie en vanille.

Alcoholvrije vervanging voor Triple Sec

Triple sec jouw ding? Lyre's Orange Sec vat de essentie van een sinaasappellikeur met smaken die de frisheid of sinaasappel en zijn natuurlijke zoetheid in evenwicht brengen.

Probeer ze te combineren met andere Lyre's gedistilleerde dranken voor klassieke cocktails zoals de elegante White Lady, de Bianco Spritz of zelfs Lyre's Mai Tai.

Alcoholvrije vervanging voor mousserende wijn

Als je van een beetje sprankeling houdt, dan zit je met Lyrehet alcoholvrije sparkling-assortiment u. Terwijl Lyre's bekroonde Classico Grande moeilijk te overtreffen is, kunt u ook de Amalfi Spritz voor een verfrissende uitbarsting van citrusvruchten. Meng met Lyre's Classico, sodawater en ijs voor de perfecte zomerdrank.

Alcoholvrije vervanging voor Tequila

Margarita liefhebber? Dan moet u Lyre's proberen. Agave Blanco Spirit proberen. Het is rijk en vol van karakter, met uitdrukkingen van citrus en geroosterde agave, waardoor het een aangenaam peperige afwerking krijgt.

Meng met Lyre's Orange Sec, limoensap en witte suikersiroop voor een Lyre's klassieke margarita. Of probeer het met tomatensap, limoen, Worcestershire saus en hete saus voor Lyre's bloody maria.

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio