Journal

Geef het geschenk van alcoholvrije cocktails - Lyre's Spirit Co

Een geschikt cadeau vinden voor vrienden en familie is nooit gemakkelijk. Vaak vallen we terug op de veilige opties die een grote aantrekkingskracht hebben: Een doos bonbons, een potplant, of misschien een boekenbon.

Een fles wijn kan ook op dit lijstje staan. Of een sterke drank, zoals gin of whisky, als de ontvanger daar zin in heeft.

Maar omdat velen hun alcoholgebruik blijven beperken, zijn ze misschien niet meer zo'n succes als in voorgaande jaren.

Volgens het Global Wellness Institute is wellness niet alleen een trend van Instagram-influencers, maar een wereldwijde industrie van 4,2 biljoen dollar, met een opmerkelijke jaarlijkse groei van 12,8 procent in de afgelopen twee jaar.

De kans is groot dat u een cadeau koopt voor iemand die zich ten doel heeft gesteld zijn lichamelijke en geestelijke gezondheid het komende jaar te verbeteren.

In dat geval kan alcohol het laatste zijn op hun verlanglijstje voor Kerstmis of verjaardag.

Wat echter nooit uit de mode zal raken, is het verlangen om te genieten van een heerlijk drankje tijdens een gezellig samenzijn met vrienden.

Ze schrappen dan wel de drank, maar dat betekent niet dat ze alle plezierige aspecten van het drinken moeten missen.

Het goede nieuws is dat geesten nu weer in de belangstelling staan als attent geschenk voor uw geliefden.

Het assortiment Lyre's Non-Alcoholic Spirits is een eerbetoon aan 13 verschillende gedistilleerde dranken en biedt exact dezelfde consumptie-ervaring, zonder de alcohol.

Kopen voor een jeneverliefhebber? Met het geschenk van Lyre's London Dry Spirit, kunnen ze weer genieten van een gin en tonic, zonder de bijbehorende na-effecten.

Als je je gul voelt, verpak het dan met Lyre's Aperitif Rosso en Lyre's Italian Orangeen negroni cocktails staan weer op het menu (zonder alcohol).

Whisky fan in gedachten? Geef ze Lyre's American Malt als ze een bourbon liefhebber zijn.

Lucy, 33, ontving Lyre's Italian Orange in een geschenkmand die ze kreeg van vriendinnen op haar recente babyborrel.

"Ik ben nooit een grote drinker geweest, maar ik geef toe dat ik het drinken van een drankje aan het eind van de dag echt gemist heb sinds ik zwanger ben," zegt ze.

"Ik genoot vroeger van een Aperitivo en soda met verse limoen, dus met Lyre's Italian Orange kan ik wat in feite hetzelfde drankje is toch alcoholvrij maken. Ik heb niet het gevoel dat ik zoveel mis."

Lyre's heeft het perfecte cadeau voor gezondheidsbewuste drankliefhebbers, ongeacht hun favoriete drankje.

Verwen ze met een fles, of laat de keuze in hun handen. Lyre's cadeaubonnen zijn nu verkrijgbaar.

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio