Journal

11 Heerlijke alcoholvrije paasdrankjes

Door Lyre's Spirit Co

10 apr 2022

11 Heerlijke alcoholvrije paasdrankjes

Heb je geprobeerd je relatie met alcohol te heroverwegen?

We houden allemaal van een glaasje, en of je jezelf nu beschouwt als een die-hard G&T fan, een sangria kenner, een whisky bandiet of een wijn aficionado, het kan heel moeilijk zijn om je alcoholinname te beperken - vooral als we allemaal zoveel te vieren hebben! Verjaardagen, jubilea, promoties, wekelijks bijpraten met vrienden, en nu Pasen, er zijn altijd een miljoen dingen aan de hand en een miljoen 'redenen' om een drankje te nemen.

Maar waarom probeert u deze Pasen niet eens te experimenteren met heerlijke alcoholvrije paasdrankrecepten? Lekkere mocktails zijn de perfecte manier om toch te genieten van een heerlijk dartel drankje, terwijl je de extra calorieën, katers en hangangst die vaak gepaard gaan met alcohol overslaat.

Met dit in gedachten hebben we de hele wereld afgestruind om 10 van onze favoriete alcoholvrije paasdrankrecepten te verzamelen (waaronder enkele met behulp van onze voortreffelijke alcoholvrije sterke drank), zodat je de vrijheid hebt om te drinken zoals jij dat wilt deze Pasen!

1. Lyre's Gezouten Karamel Espresso Martini

Niets zegt geraffineerder paasfeest dan een slanke cafeïnehoudende drank met een kick van zoute zoetheid. Perfect te combineren met een karamelschijfje of, laten we eerlijk zijn, ongeveer 157 paaseieren.

2. Grapefruit Julep Mocktail

Deze heerlijk frisse drank combineert de tartheid van citroen en grapefruit met de zoetheid van honing en gemberbier voor een sprankelende smaakexplosie. Perfect voor dagfeesten om Pasen te vieren, het kan worden afgemaakt met een takje tijm voor een prikkelende twist. 


3. Alcoholvrije Moscow Mule

Deze mocktail is een alcoholvrije twist op de heerlijke traditionele Moscow Mule. Hij is nog steeds kruidig, lekker en perfect voor Pasen - het enige verschil is dat de wodka is vervangen door sodawater voor een verfrissende toevoeging!

4. Alcoholvrije Shirley Temple

De Shirley Temple is een absolute klassieker, een combinatie van gemberbier, sinaasappelsap, grenadine en een maraschinokers als klap op de vuurpijl. Dan Murphy's heeft de lat hoger gelegd met deze non-alcoholische versie van zoete, zoete lekkernijen, waardoor een prachtige mocktail is ontstaan die indruk zal maken op elke nuchtere paasgast.

5. Lyre's Ouderwets

Voor de verfijnde niet-alcoholist heeft dit volbloed Kentucky zijn weg gesmeed van het New Yorkse Waldorf Astoria in de late jaren 1800, helemaal naar uw paastafel. Het drankje van na de drooglegging, Lyre American Malt, suikersiroop en bitters zorgen samen voor een zachte, eenvoudige en uiterst smaakvolle drank, perfect voor een coma na het eten.

6. Grapefruit & Rozemarijn Mocktail

Perfect voor een alcoholvrij Pasen (maar ook voor babyborrels, bruidsborrels, Moederdag brunch of keukenthee), deze mocktail combineert de verfrissende en unieke smaken van pompelmoes en rozemarijn om een smaakprofiel te creëren dat uw paasgasten waarschijnlijk nog nooit eerder hebben geproefd. Fris en eenvoudig, de zoete en sour smaak zal uw gasten laten verlangen naar meer ... en meer en meer!

7. Lyre's Klaver Club

De Clover Club is een absolute klassieker, en volgens ons is dat terecht. De combinatie van eiwitten, frambozensiroop en verse frambozen (en Lyre's) is een ideale alcoholvrije mocktail voor Pasen. Dry London Spirit) een fruitige traktatie voor de paashaas en al zijn kameraden.

8. Perziken en Room Punch

Deze zoete Perziken en Room Punch is perfect voor een Paasbrunch, lunch of afternoon tea (en ook voor alle jonge kerels of dames die de 'do' bijwonen). De combinatie van vanille-ijs, Sprite en bevroren perziken is de ultieme decadente paastraktatie. Niet afslaan voordat je het geprobeerd hebt!


9. Lyre's Bianco Spritz Pitcher

Voor degenen die niet de rijkdom hebben voor een snelle reis naar het noordpoolgebied, zoals ik, is er niets beters dan een Bianco Spritz bij het zwembad. Een combinatie van Lyre Orange Sec en Lyre Aperitif Dry gecombineerd met tonic water, komkommer en citroenschijfjes en een munttakje als afsluiter. Te gek! 

10. Lyre's Spritz #2 Pitcher

Heb je de welgestelden gezien, op en neer op Park Avenue met dit drankje in hun handen? Neem Dry London Spiriten voeg Italian Orange dan besprenkelen met soda, en ook jij zal Puttin' on the Spritz zijn. Maar het is nog beter omdat het in een kan zit.

11. Lyre's Pink London Spritz

Eenvoudig en heerlijk, deze spritz kan de dip nemen met tonic, sodawater of limonade voor een zoetere finish. In deze vloeibare keuken is het jouw tijd om te schitteren. Top met een citroenschijfje en een bes naar keuze...Mwah, chef's kus!

Alcoholvrije cocktails voor elke smaakpapil deze Pasen

Als je dit jaar alcohol wilt vermijden en gezonder wilt leven, is het niet nodig om je schip te laten stranden door grote gebeurtenissen zoals Pasen. Laat Lyrelaat je inspireren doorde mocktailrecepten om heerlijke, alcoholvrije drankjes te maken die je paasbroeders zullen laten huppelen van plezier. 

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio