null

Party Planner

SCHAKEL BROWSER COOKIES IN OM DE PERFECTE COCKTAIL VOOR ELKE GELEGENHEID TE ONTDEKKEN

LYRE'S TOP VIJF AANBEVOLEN PRODUCTEN

Elke Lyre's spirit ziet er uit, smaakt en zwiert rond het gehemelte net als het origineel. En toch, door de afwezigheid van giechelsap blijven de feestvierders helder van geest, opgewekt en in prima conditie om de volgende dag te doen wat hun verbeelding prikkelt.

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

"Geweldige smaak!!! Je proeft zeker de kruidige ondertonen van de American Malt. Gecombineerd met de Apertif Rosso en de Italian Orange met zijn zoet en sour balans, geeft het me het gevoel alsof ik in een sigarenkamer uit 1950 zit. Zeer verfijnd."

Todd N. / LYRE'S BOULEVARDIER

"Goh - ik had nooit verwacht dat Amaretti Sour zoooooo lekker kan zijn! Eigenlijk nooit gedacht dat de cocktail gemixt met Amaretti mijn absolute fave wordt = Amaretti Sour ... Ik vond het zo lekker dat het op was... moet er nog een paar kopen!"

J.T. / LYRE'S AMMARETTI SOUR

"Uitgebalanceerd - bitter en zoet. Heerlijke caloriearme en alcoholarme optie voor mijn favoriete aperol spritzes! De smaak is net zo goed - zomers en zoet met een licht bittere zing. Bedankt voor het ontwikkelen van deze heerlijke alcoholvrije spirit."

Kriss / LYRE'S APEROL SPRITZ

"Dit is echt geweldig. Ik heb de online mixologie sessie met Marc gedaan. Hij was zo informatief en nam me stap voor stap mee. Het eindresultaat is een Mojito die zo lekker is minus de alcohol, de calorieën en de kater."

Karin W. / LYRE'S MOJITO

"Fris en mooi. Heerlijke cocktail. Erg mooie kleur! Ik heb mijn eigen frambozensiroop gemaakt, dus hij was heel subtiel van smaak en helemaal niet zoet, wat ik lekker vond. Ik zou hem graag eens met verse passievrucht proberen, want ik denk dat de smaken goed zouden werken."

Natalie / LYRE'S CLOVER CLUB

Alcoholvrije cocktailrecepten


Of ze nu zoet, sour of bitter zijn, deze chique brouwsels zijn heerlijke, makkelijke alcoholvrije drankjes voor diverse gelegenheden.

#stayspirited

Laat je creaties zien op Instagram en laat je zien in Lyre's wereldwijde galeries van NYC tot Shanghai.
 
Deel het met ons door @lyresspiritco in je onderschrift te vermelden.

Drankjes!

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio