Gift Finder

BROWSER COOKIES INSCHAKELEN OM HET PERFECTE CADEAU TE ONTDEKKEN

OP ZOEK NAAR DE PERFECTE COMBINATIES?

Lyre's Cosmopolitan


Deze legendarische cocktail heeft een complex verleden. Of hij nu uit Miami of NYC komt, we weten het niet zeker, waarschijnlijk een beetje van beide, maar wat we wel weten is dat deze Cran-tini cocktail een blijvertje is en nog steeds een van de meest populaire cocktails van vandaag. In de roze tint gebruikt de Lyre's versie White Cane en Orange Sec om citrus en cranberry te complimenteren.

 

Lyre's Negroni


Het was 1919, en Graaf Camillo Negroni besloot dat zijn favoriete cocktail de Americano iets extra's nodig had. Hij verving het sodawater door gin en zo werd de Negroni geboren. Dit klassieke aperitief ziet er misschien uit als een zoete, Italian orange traktatie, maar net als een roedel wezels is hij listig, een beetje bitter en vol verrassingen.

LYRE'S TOP VIJF AANBEVOLEN PRODUCTEN

Elke Lyre's spirit ziet er uit, smaakt en zwiert rond het gehemelte net als het origineel. En toch, door de afwezigheid van giechelsap blijven de feestvierders helder van geest, opgewekt en in prima conditie om de volgende dag te doen wat hun verbeelding prikkelt.

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Uitverkocht

Drankjes!

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio