null

Gratis Online Mixologie Lessen | Lyre's Alcoholvrije Sterke Dranken

 
 
 
 

HET PERFECTE PAAR

Online, één-op-één en afgestemd op uw aankoop, leert u tijdens een 15 minuten durende Lyre's mixologieles hoe u het beste uit uw Lyre's product kunt halen in een leuke en ongedwongen omgeving. Gratis bij elke aankoop, kies gewoon een datum en tijd die u schikt en laat een van onze Lyre's Ambassadors u rondleiden in de wondere wereld van Lyre's en hoe u enkele top, smakelijke drankjes kunt creëren!

Gratis mixologielessen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen die de wettelijke leeftijd hebben om alcohol te drinken in het land waar je woont.

 
 
 
 

WAT KUNT U VERWACHTEN?


Iemand ontmoeten voor een drankje is een sociale gebeurtenis en we behandelen onze lessen op dezelfde manier. Onze Lyre's Ambassadors leren je niet alleen hoe je heerlijke drankjes maakt, maar willen ook wat plezier kunnen maken en je beter leren kennen in een ontspannen en open omgeving.  

Voel je vrij om vragen te stellen en aanbevelingen te doen, we zijn hier om je te helpen het meeste uit je Lyre's te halen en ervoor te zorgen dat je plezier hebt en tegelijkertijd leert.

WAT ZAL IK LEREN?


De mixologielessen zijn in de eerste plaats bedoeld om u te leren hoe u een aantal klassieke en heerlijke Lyre's cocktails kunt maken met de Lyre's producten die u koopt.

Tijdens de les wordt ook uitgelegd wie Lyre's is, waar we vandaan komen en waar we naartoe willen, en leer je een aantal basisvaardigheden voor de thuisbar en het gebruik van verschillende garnituren, zodat je creatief aan de slag kunt met het drinken van Lyre's.

Lyre's Ambassadors zijn ook meer dan blij om eventuele aanvullende vragen die u tijdens de les heeft te beantwoorden, de mogelijkheden van Lyre's te bespreken en u nieuwe vaardigheden te laten zien die u graag zou willen leren. Ze zijn ook over de hele wereld gestationeerd, dus er kan zelfs een gelegenheid zijn om over een andere cultuur en hun benadering van cocktails te leren.

HOE KAN IK ER EEN BOEKEN?


Mixology lessen zijn gratis bij elke Lyre's aankoop. 10 dagen na uw aankoop ontvangt u een e-mail van ons met de vraag of u wilt deelnemen aan een les. Deze email zal een Calendly link bevatten die je kunt volgen om een datum en tijd voor je les te reserveren. Lyre's heeft ambassadeurs over de hele wereld, dus tijden zijn de klok rond beschikbaar.

Zodra u bent geboekt, stuurt de LyreAmbassadeur van uw les een boekingsbevestiging, de lijst met drankjes die tijdens de les zullen worden gemaakt, evenals de benodigde apparatuur en eventuele extra ingrediënten. Aangezien deze lessen online zijn, zal deze e-mail ook een zoom-link bevatten waarop u kunt klikken op het moment van uw les, zodat u kunt deelnemen aan de virtuele klas.

Tot slot worden de lessen afgestemd op uw aankoop, zodat u er zeker van kunt zijn dat u alle Lyre's producten zult hebben die u nodig hebt om een aantal top, smakelijke, tippels te produceren!

 
 
 
 

HOE VOOR TE BEREIDEN?


Er is veel te doen in slechts 15 minuten, dus om het meeste uit uw les te halen, hebben we een paar aanbevelingen over hoe u zich kunt voorbereiden voordat we u ontmoeten in de virtuele bar.

✓ Download en test de zoom voordat u aan de sessie begint, controleer of uw camera, geluid en microfoon goed werken

✓ Stel je camera op een plaats op waar jij en waar je je cocktails gaat maken in beeld zijn

✓ Houd alle apparatuur, ingrediënten en Lyre's producten binnen handbereik zodat u de Lyre's Ambassador snel kunt volgen bij het maken van uw drankje.

✓ Bij de meeste dranken wordt ijs gebruikt, dus zorg ervoor dat u ten minste één bakje bij de hand hebt voor gebruik in de les

✓ Als je twijfelt over iets wat met de les te maken heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met je Lyre's Ambassadeur. Zij zullen je helpen en ervoor zorgen dat je klaar bent om te gaan mixen!

 
 

WAT HEB IK NODIG?


Toegang tot Zoom is essentieel voor een Lyre's Mixology-les, aangezien de lessen daar worden gehost.

Om toegang te krijgen tot Zoom hebt u een toestel nodig waarop Zoom kan draaien en moet de software op dat toestel zijn gedownload.

Uw Lyre's Ambassadeur zal u een lijst sturen met welke ingrediënten u nodig heeft voor uw les. Deze lijst verandert voor elke les aangezien elke les is afgestemd op uw Lyre's aankoop.

U hoeft geen extra Lyre's producten te kopen om uw les te voltooien.

Uw Lyre's Ambassadeur zal u een lijst sturen met de uitrusting die u nodig heeft voor uw les.

Dit omvat apparatuur voor het maken van cocktails en ook glaswerk voor de drankjes.

Als u bepaalde benodigdheden niet hebt, raadpleeg dan de FAQ's hieronder voor enkele veelgebruikte vervangingsproducten.

 
 
 
 
 

FAQs


V: Ik heb geen gereedschap om cocktails te maken

 

A. We begrijpen dat niet iedereen de cocktailuitrusting heeft die onze deskundige Brand Ambassadors hebben, dus om het leven gemakkelijker te maken, zijn hier enkele veel voorkomende huishoudelijke vervangers voor sommige van de mixologie-uitrustingen die u in uw klas nodig zou kunnen hebben:

   Cocktail uitrusting

  • Cocktail shaker - een potje met deksel, of een proteïne shaker
  • Jigger - een eetlepel (=15ml/1oz/1 deel)
  • Cocktail zeef - een algemene keuken zeef
  • Barlepel - een algemene keukenlepel, bij voorkeur met een lange steel

   Glaswerk

  • Highball Glas - elk beschikbaar lang en dun glas
  • Rotsglas - elk beschikbaar kort en breed glas
  • Wijnglas zonder steel - een standaard wijnglas
  • Cocktail Coupette - een standaard wijnglas

Als u hier een materiaal ziet dat u nodig hebt voor uw klas maar niet hebt, neem dan gerust contact op met de merkambassadeur van uw klas voor advies over hoe u het kunt vervangen.

V: Ik kan een bepaald ingrediënt niet gebruiken wegens mijn dieetvoorschriften

 

A. Als u een ingrediënt op de ingrediëntenlijst ziet staan dat u niet kunt consumeren, of waarover u zich zorgen maakt, wegens dieetvoorschriften, stuur dan een e-mail naar de Brand Ambassador van uw klas en zij kunnen u alternatieve ingrediënten voorstellen.

V: Ik heb 10 dagen na mijn aankoop nog geen e-mail ontvangen over het boeken van een Lyre's Mixology-les

 

A. Fiddlesticks, als u ons een e-mail stuurt naar hello@lyres.com.au, kunnen wij u helpen en ervoor zorgen dat u uw gratis mixology class e-mail ontvangt.

V: Ik kan een ingrediënt dat ik nodig heb voor mijn les niet vinden

 

A. Als u een van de ingrediënten die u nodig hebt voor uw mixologieles helaas niet kunt krijgen, stuur dan de Brand Ambassador van uw klas een e-mail en hij of zij kan u andere producten voorstellen of u helpen om dit te omzeilen.

V: Ik moet mijn boeking wijzigen

 

A. Als u uw boeking moet wijzigen, antwoord dan op uw bevestigingsmail om uw Brand Ambassador te laten weten dat u niet kunt komen, zij zullen u dan laten weten hoe u uw les kunt omboeken. Let wel, als u een les omboekt, kunnen we niet garanderen dat de nieuwe les met dezelfde Brand Ambassador zal zijn.

V: Is de les beperkt tot mij alleen of kan ik ook vrienden meenemen?

 

A. Hoe meer hoe beter, zeggen wij! Onze Brand Ambassadors houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten en te delen hoe ze kunnen genieten van Lyre'sdus voel je vrij om de link van de les met je vrienden te delen en ze zelfs bij jou thuis uit te nodigen. Cin Cin!

Gratis mixologielessen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen die de wettelijke leeftijd hebben om alcohol te drinken in het land waar je woont.

V: Ik ben vergeten de Lyre's Ambassadeur een vraag te stellen tijdens de les, hoe kan ik nu met hem in contact komen?

 

A. Brand Ambassadors staan altijd klaar om te helpen, dus stuur hen gerust een e-mail en zij zullen hun best doen om uw vraag te beantwoorden.

 
 
 

Drankjes!

 

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio