null

FAQ

FAQ

V: WAAROM LYRE'S?

A: Lyre's werd gecreëerd om de manier waarop de wereld drinkt te veranderen en keuzevrijheid te geven. We zijn allemaal wel eens sociale situaties tegengekomen waarin we graag van een drankje zouden genieten, maar om de een of andere reden is een alcoholvrije optie een goede keuze. Het unieke Lyre's assortiment van premium non-alcoholische varianten bevat dezelfde natuurlijke essences, extracten en distillaten die qua aroma, smaak en uitstraling overeenkomen met de beproefde klassiekers. Alleen Lyre's kan een breed scala aan mixdranken en cocktails omzetten in een alcoholvrije versie waarbij de meeste bouwstenen aan bod komen. Steeds meer mensen over de hele wereld zijn op zoek naar mogelijkheden om op een verstandige manier te drinken, en Lyre's assortiment alcoholvrije gedistilleerde dranken betekent dat u nog steeds kunt genieten van een geraffineerd drankje. Om te genieten van de vrijheid om uw drankje te drinken, op uw manier, kiest u gewoon uw drankje en maakt u er een Lyre's van.


Q: WAAR KOMT DE NAAM VANDAAN?

A: De naam is geïnspireerd op de Australische liervogel, 's werelds grootste imitator, en onze mascotte Horatio staat met een hoge hoed op de hals van onze flessen. De Lyrebird kan andere vogelgeluiden en allerlei andere geluiden nadoen, zelfs het rinkelen van een mobiele telefoon. Wij geloven dat ons assortiment het meest succesvolle ter wereld is dat een eerbetoon brengt aan de klassieke smaken en stijl van sterke dranken, in een alcoholvrije versie. Dus, we nemen onze inspiratie uit de liervogel in het merk en we doopte onze geesten 'Lyre's'

Nieuwsgierig om de Lyrebird in actie te zien? Hier zijn wat links die je kunt delen om de verbazingwekkende Lyrebird te laten zien waar wij onze inspiratie uit halen:

https://www.youtube.com/watch?v=JGxcw1tbjkE

https://www.youtube.com/watch?v=wSaTMKnS0o4


Q: HOE WORDT LYRE'S GEMAAKT?

A: Lyre's is ongelooflijk uitdagend om te maken - van onze deskundige deconstructie van de elementen die de aloude klassieke smaken maken, tot de nauwgezette sourcing van elke volledig natuurlijke, unieke essentie, extract en distillaat van over de hele wereld, tot de ontwikkeling van onze eigen niet-alcoholische basis. We zijn erg trots op de drankjes die Lyre's heeft gecreëerd en willen dat mensen onze toewijding erkennen om deze klassieke drankjes naar mensen te brengen die bewuste keuzes willen maken. Het is een deel van de reden waarom we een premium product zijn, omdat we het voortouw nemen in de ontwikkeling van deze nieuwe categorie, mensen de sociale vrijheid geven door mogelijk te maken wat voorheen onmogelijk was, beschikbaar over de hele wereld.


Q: IS LYRE'S SUIKERVRIJ?

A: Om de echte verfijnde smaken tot leven te brengen in Lyre's, gebruiken we een reeks natuurlijke suikers om het mondgevoel en de zoetheid van de klassieke gedistilleerde stijl te evenaren. Dit betekent dat Lyre's weliswaar niet suikervrij is, maar dat onze calorie/kilojoule-niveaus veel lager zijn dan onze alcoholische equivalenten vanwege onze alcoholvrije basis. Als u van uw drankje Lyre's maakt, verbruikt u minder calorieën dan bij een vol-alcoholequivalent.

Below is the sugar content per serve (30ml) and 100ml.
Lyre's Absinthe - 1.6g/30ml and 5.44g/100ml
Lyre's American Malt - 0.6g/30ml and 2g/100ml
Lyre's Amaretti - 4.8g/100ml and 16g/100ml
Lyre's Coffee Originale - 4.5g/30ml and 15g/100ml
Lyre's Dark Cane Spirit - 0.9g/30ml and 3g/100ml
Lyre's Dry London Spirit - <0.57g/30ml and <1.9g/100ml
Lyre's Aperetif Dry - 0.9g/30ml and 2.9g/100ml
Lyre's Italian Orange - 5.4g/30ml and 18g/100ml
Lyre's Spiced Cane Spirit - 0.7g/30ml and 2.5g/100ml
Lyre's Orange Sec - 4.5g/30ml and 15g/100ml
Lyre's Aperetif Rosso - 4.2g/30ml and 14g/100ml
Lyre's White Cane Spirit - 0.6g/30ml and 2g/100ml
Lyre's Italian Spritz - 6g/30ml and 20g/100ml


Q: HOE VERHOUDT LYRE'S ZICH QUA CALORIEËN?

A: Lyre's bevat aanzienlijk minder calorieën dan het equivalent traditionele alcoholische drank. Afhankelijk van de variant bevat Lyre's tot 95% minder calorieën dan de equivalente drank die alcohol bevat. Het werkelijke bereik ligt tussen 64% (Rosso Aperitif) en 95% (Dry London). De meeste zijn ruwweg 75-90% minder. Als u van uw drankje een Lyre's maakt, verbruikt u minder calorieën dan bij een vol-alcoholequivalent. Hieronder vindt u een tabel met vergelijkingen*
*VOORBEELDEN - Lyre's voedingskaarten. Diverse merk- en vergelijkingswebsites zoals www.calorieking.com

2.png


Q: WAAR WORDT LYRE'S GEMAAKT?

A: Lyre's wordt vervaardigd in Leicestershire, Verenigd Koninkrijk, Melbourne, Australië en Montreal, Canada. In de toekomst zullen wij Lyre's produceren in een reeks markten in belangrijke regio's over de hele wereld.


Q: WIE IS DE EIGENAAR VAN LYRE'S?

A: Lyre's is opgericht door twee Australiërs in Groot-Brittannië als een onafhankelijk Brits bedrijf, in 2019. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen, Groot-Brittannië met kantoren in Sydney, Australië Californië en New York, VS en Shanghai, China.


Q: HOE SMAAKT LYRE'S?

A: Lyre's smaakt net als de stijl van de klassieke spirit waar we een eerbetoon aan brengen. Door de tijd te nemen om de verschillende aroma's, smaken en visuele verschijning van elke stijl te identificeren, zijn we in staat geweest om de beste volledig natuurlijke essences, extracten en distillaten van over de hele wereld te vinden en ze te mengen zodat ze overeenkomen met onze eigen smaakarchitectuur. Geen enkel merk wordt als referentie gebruikt, maar de beste kenmerken van elke stijl worden vertegenwoordigd in onze versie van de klassieker.


V: KAN IK LYRE'S STRAIGHT?

A: Lyre's komt tot leven wanneer het in een heerlijke drank wordt verwerkt, dus houd het vuur aan de schenen en weersta de verleiding voordat u uw eerste slok neemt, probeer het alsjeblieft niet rechtstreeks uit de fles. Wij hebben een reeks varianten gecreëerd die tot leven komen met de perfecte mengpartner, shake of mix. Neem de echte Lyre's ervaring en schrijf je in voor een van onze gratis Mixology-lessen bij je eerste bestelling of bekijk ons YouTube-kanaal om inspiratie op te doen voor elke pour.


Q: WATER - HOE KAN IK DE SMAAK VAN MIJN DRANK MAXIMAAL HOUDEN?

A: Ons doel bij Lyre's is om het ultieme respect te tonen voor de smaken van de klassiekers, en Lyre's komt echt tot leven wanneer je mixt, roert of schudt. Maar aangezien onze dranken alcoholvrij zijn, raden we aan stappen te ondernemen om de verdunning van de alcohol in de drank die je maakt te verminderen. Een paar handige tips zijn: als je cocktails maakt, schud of roer dan alleen om te koelen in plaats van te verdunnen. Waar mogelijk kunt u uw glas voorvriezen of langzaam smeltend groot en hard ijs van hoge kwaliteit gebruiken.

De recepten die wij aanbieden, werden ontwikkeld door onze ervaren, professionele mixologen en tonen het product van Lyrein de beste verhoudingen om het origineel van een mix zo dicht mogelijk te benaderen.


V: PRIJS

A: Lyre's is een kwaliteitsproduct dat vele jaren nodig had om te worden geperfectioneerd, met een bibliotheek van ingrediënten uit 39 verschillende landen van herkomst en een uitgebreide ontwikkeling. Ons assortiment is gemaakt voor een verfijnde, volwassen smaak en vereiste het meesterschap van een sommelier om de smaakarchitectuur te ontwikkelen. Onze prijs weerspiegelt de kosten van dit aanzienlijke ontwikkelingswerk en de kosten om de dranken aan te schaffen en te produceren.


Q: IS LYRE'S 100% ALCOHOLVRIJ?

A: 

Het Lyre's-assortiment wordt geclassificeerd als alcoholvrij, wat betekent dat ze 0,5% ABV (Alcohol By Volume) of minder bevatten. Lyres is zoals vele dranken - sinaasappelsap of kombucha bijvoorbeeld - in die zin dat het sporen van alcohol bevat. Je vindt zelfs vergelijkbare (of hogere) hoeveelheden alcohol in voedingsmiddelen zoals brood of rijp fruit. Waargebeurd verhaal! 

Lyre's claimt niet 0,0% ABV, maar in plaats daarvan dat het een alcoholvrije gedistilleerde drank is, gezien de zeer lage volumes sporenalcohol in onze drank (minder dan 0,5% ABV). Wij merken op dat de classificatie van alcoholvrije dranken van land tot land kan verschillen, maar dat de wetgeving gewoonlijk tussen een maximum alcoholgehalte van 0,5% ABV en 1,2% ABV ligt om als een alcoholvrije drank te worden beschouwd. We weten dat sommige online wederverkopers ons assortiment, evenals andere alcoholvrije dranken, aanprijzen als 0,0% ABV, wat onjuist is. Laat het ons alstublieft weten als u dit tegenkomt.  


Q: HOE SLA IK LYRE'S OP?

A: Na opening altijd opnieuw sluiten met de originele dop. Laat de fles niet open staan en vervang de dop niet door een schenktuit. Eenmaal geopend, best in de koelkast bewaren voor optimale versheid. Aanbevolen te consumeren binnen 12 weken na opening.Niet in de kou laten staan. Gevaar voor bevriezing


V: IS LYRE'S VERPAKKING RECYCLEERBAAR ?

A: Al onze Lyre's Glazen flessen en Aluminium blikjes zijn volledig recyclebaar, net als onze kartonnen verpakking. Onze blauwe doos waarin we onze e-commerce bestellingen verzenden is gemaakt van Chill karton dat 100% recyclebaar is, inclusief de gouden metaalfolie die op de meeste plaatsen kan worden gerecycled, maar dit hangt af van de mogelijkheden van uw lokale faciliteiten en lokale regelgeving. Onze verpakking is ontworpen met zowel het gebruik van gerecycleerde materialen als recycleerbaarheid als prioriteit.


Q: BEVAT LYRE'S ALLERGENEN?

A: Alle ingrediënten die worden gebruikt voor de zorgvuldige vervaardiging van Lyre's zijn vrij van bekende allergenen (met uitzondering van onze Cane spirit-producten (Dark, White en Spiced) die gerst bevatten. Wij gebruiken alle natuurlijke ingrediënten in ons assortiment en raden u aan de afzonderlijke productpagina's te lezen of de fles te raadplegen voor meer specifieke informatie met betrekking tot elk product.


Q: MIJN VLOEISTOF IS NIET HELEMAAL HELDER?

A: Omdat Lyre's geen alcohol gebruikt als conserveringsmiddel, maar natuurlijke essences en ingrediënten, kan dit van tijd tot tijd gebeuren. Het is een resultaat van de zeer fijne natuurlijke smaakcomponenten die zich aan elkaar hechten (ongeveer zoals bezinksel in wijn.) Uw drank is volledig vers om te drinken en de smaak is nog steeds even prachtig. Een goede tip: schud krachtig om eventuele bindingen te verdrijven en kijk of dat uw bevoir niet verhelpt. Koelen na opening zorgt ervoor dat dit minder snel gebeurt. Neem contact met ons op via de klantenservice om verder te praten als u een vervanging wilt overwegen. 


Q: CAFEÏNE NIVEAUS?

A: Onze Coffee Originale bevat 28,6 mg per 100ml. Dat is gelijk aan 8,6 mg per portie van 30 ml.


V: IS LYRE'S VEGAN?

A: Absoluut. De enige dieren die hier voorkomen zijn onze geliefde sociale dieren die op onze etiketten staan afgebeeld. Wij gebruiken volledig natuurlijke, van planten afgeleide essences, extracten en distillaten die zorgen voor bouquet en smaak in ons hele assortiment. Wij raden u aan de individuele productpagina's te lezen voor meer specifieke informatie met betrekking tot de ingrediënten.


V: IS LYRE'S 100% NATUURLIJK?

A: In ons hele assortiment gebruiken we uitsluitend volledig natuurlijke aroma's. Dit zijn wereldwijd verkrijgbare essences, extracten en distillaten, vakkundig geselecteerd en gemengd om de beste alcoholvrije versies van klassieke sterke dranken te maken, gewoon zonder alcohol.

Wij hebben ook alle natuurlijke kleuren in het grootste deel van het assortiment. Deze omvatten Dry London, American Malt, Aperitif Dry, Aperitif Rosso, Amaretti, Coffee Originale, Orange Sec, Dark Cane, Spiced Cane, White Cane.

Drie van onze varianten; Italian Spritz, Italian Orange en Absinthe bevatten gecertificeerde kleurstoffen die voldoen aan de veiligheidsnormen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA). We vinden het belangrijk voor onze klanten om te weten dat dit precies dezelfde kleurstoffen zijn die worden gebruikt in de alcoholische originelen waar we eer betonen. We blijven werken aan de ontwikkeling van volledig natuurlijke kleuren voor deze drie varianten - we hebben er alle vertrouwen in dat we er zullen komen en we zullen het u zeker laten weten als we er zijn.

Tenslotte, omdat Lyre's niet de natuurlijke bescherming bevat die een alcoholgehalte van 40% gewoonlijk aan alcoholische dranken biedt, moeten wij een bewaarmiddel gebruiken.

Het Lyre's gamma maakt gebruik van kaliumsorbaat - een zout, en een van de meest gebruikte bewaarmiddelen ter wereld. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat elke alcoholvrije drank op de markt ook kaliumsorbaat gebruikt, om houdbaar te blijven. Het Lyre's team werkt hard aan de ontwikkeling van een volledig natuurlijke vervanger voor dit ook.

In ons RTD gamma gebruiken wij Natriumbenzoaat, het eerste bewaarmiddel dat door de FDA in voedingsmiddelen werd toegelaten en tevens één van de meest gebruikte levensmiddelenadditieven. Wij vinden het belangrijk op te merken dat het algemeen gebruikt wordt in de meeste Soda, gebottelde citroensappen, saladedressings en vele andere specerijen om houdbare alcoholische dranken te blijven, moeten we wel een bewaarmiddel gebruiken.

100% natuurlijk zijn is heel belangrijk voor ons en we zullen niet ophouden tot we dat bereikt hebben.


Q: ALS LYRE'S GEEN ALCOHOL BEVAT, MOGEN MINDERJARIGEN HET DAN DRINKEN?

A: Lyre's is een product dat is ontworpen om te genieten van de smaak van volwassenen. Het product is gemaakt voor mensen die de wettelijke leeftijd hebben om alcohol te drinken en op zoek zijn naar een geraffineerd alternatief zonder alcohol. Hoewel het technisch gezien geen kwaad kan, onderschrijft of stimuleert Lyre's op geen enkele manier de consumptie van ons product door iemand die niet de wettelijk vereiste leeftijd heeft om alcohol te drinken.


Q: IS LYRE'S ANTI-ALCOHOL?

A: Lyre's is absoluut niet tegen alcohol. We zien wel een trend naar bedachtzaam drinken. Onze aanpak is geweest om hulde te brengen aan de beproefde klassiekers die de traditionele alcoholcategorie vormen. We hebben alleen gezien dat er momenten en gelegenheden zijn waarop je niet van deze klassieke smaken kunt genieten en de smaak moet afbreken. Door over te schakelen op een Lyre's, of misschien uw lyre's te mengen met alcohol, kunt u nog steeds genieten van de smaak die deze stijlen zo populair heeft gemaakt, maar kunt u de andere factoren beheersen die u naar een alcoholvrije/alcoholarme keuze leiden.

Wij geloven dat wij een rol kunnen spelen door het stigma van niet drinken weg te nemen dat ontstaat bij de voor de hand liggende overschakeling op een traditionele alcoholvrije drank, vooral in confrontatie met sociale situaties. Door gewoon een drankje te nemen en er Lyrevan te maken, kunnen wij helpen door een zekere sociale camouflage aan te bieden, in die zin dat u kunt genieten van hetzelfde drankje, op dezelfde manier geserveerd met dezelfde smaken, het is gewoon een alcoholvrije versie, waardoor u in staat wordt gesteld om vrij te drinken.

Fin.

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio