Journal

Alcoholvrije cocktails te bestellen aan de bar in 2023

Door Lyre's Spirit Co

6 februari 2023

Alcoholvrije cocktails te bestellen aan de bar in 2023

Alcoholvrije alternatieven zijn in opmars in 2023, wat betekent dat liefhebbers van een goede alcoholvrije cocktail zich helemaal thuis kunnen voelen als ze een bar binnenlopen. Lyre's heeft het mogelijk gemaakt om al uw favoriete alcoholvrije cocktails te bestellen in een aantal van de beste etablissementen van Europa.

Deze fantastische bars zijn nu de thuisbasis van enkele van Lyre's beste niet-alcoholische dranken:

LYRE'S APERITIF DRY OP ICE

Voor of na de maaltijd, Lyre's Aperitief is een drankje met ijs, niets meer en niets minder.

Je kunt dit heerlijk ongecompliceerde drankje bestellen bij Bar The Tailor, de thuisbasis van de 'Beste Nederlandse Bartender van 2019.'

LYRE'S AMARETTI SOUR

Zoete en sour smaken met een kers op de top? Wat wil je nog meer van dit alcoholvrije meesterwerk.

Geniet van deze smaakvolle drank met enkele van de beste visgerechten die Nederland te bieden heeft in The Harbour Club.

LYRE'S PENICILLIN

Dit alcoholvrije alternatief voor een moderne klassieker ziet rokerige toetsen gecombineerd met citrus en gember om u het ideale gevoel van comfort te geven op een kille avond.

Bestel dit unieke drankje tijdens een gedenkwaardige dinerervaring in Dublin's Peruke and Periwig. bekend om zijn moderne kijk op de Ierse keuken.

LYRE'S WHITE CANE COLLINS

Als het leven je citroenen geeft, maak dan op een warme zomerdag een Lyre's White Cane Collins en smelt weg in je strandstoel.

Deze verfrissende drank is te bestellen bij Drinks & Co. Het kan worden genoten op een van hun privéterrassen met gastronomische Franse gerechten die moeiteloos combineren met Lyre's alcoholvrije dranken.

LYRE'S DARK CANE & COLA

Een donkere alcoholvrije drank in combinatie met cola kan ieders dorst in een oogwenk lessen.

U kunt dit drankje bestellen in het onberispelijk luxueuze Ritz Carlton, gelegen in het hart van het culturele centrum van Wenen.


Kijk op Lyre's City Guide om te zien welke andere Europese gelegenheden ook Lyre's non-alcoholische sterke drank schenken.

ONTDEK DE WERELD VAN LYRE'S

ONTDEK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT

×

WELKOM

We vermoeden dat u niet uit de buurt komt, selecteer uw regio